Hvad er Rams?

Menighedsrådenes skoletjeneste i Ribe Stift har til formål at styrke og udvikle samarbejdet mellem skole og kirke i Ribe Stift. Samarbejdet finder sted i overensstemmelse med den til enhver tid gældende skolelov.

Mantraet er oplysning, og den gensidige uafhængighed parterne imellem respekteres.

Hensigten er at give eleverne øgede muligheder for gennem personlig oplevelse og iagttagelse at stifte bekendtskab med kirke og kristendom og derved bidrage til elevens grundlag for personlig stillingtagen til sin egen - af kristendommen prægede kultur.

RAMS skal medvirke til at gøre det lettere for den enkelte lærer at gøre brug af kirke, sogn og præster i det lokale skoledistrikt. Tilbuddene fra RAMS omfatter såvel faget kristendomkundskab som andre fag, samt tværfaglig undervisning.